Return to site

Prêts pour le monde-päivä 12.11.

Tavoitteena on tutustuttaa oppilaat erilaisiin uramahdollisuuksiin, kielitaidon ja kouluaikaisten verkostojen tuomiin mahdollisuuksiin sekä kehittää uutta kodin ja koulun sekä alumnien välistä yhteistyömallia. Oppilaille halutaan tarjota mahdollisuus kurkistaa koulun ulkopuoliseen maailmaan ja avartaa käsitystään erilaisista töistä ja ammateista. Myös työnantajille tunnettuuden lisääminen nuorten keskuudessa voi olla kiinnostavaa.

Tässä viesti Hrsk:n rehtoreilta koskien 12.11. järjestettävää Prêts pour le monde päivää:

Lauantaina 12.11. järjestetään koululla Prêts pour le monde -teemapäivä. Oppilaille ja opiskelijoille päivä on koulupäivä, ja lisäksi toivomme paikalle mahdollisimman paljon huoltajia, koulun entisiä oppilaita ja muita koulun toiminnasta kiinnostuneita.

Tavoitteena on tutustuttaa oppilaat erilaisiin uramahdollisuuksiin, kielitaidon ja kouluaikaisten verkostojen tuomiin mahdollisuuksiin sekä kehittää uutta kodin ja koulun sekä alumnien välistä yhteistyömallia. Oppilaille halutaan tarjota mahdollisuus kurkistaa koulun ulkopuoliseen maailmaan ja avartaa käsitystään erilaisista töistä ja ammateista. Myös työnantajille tunnettuuden lisääminen nuorten keskuudessa voi olla kiinnostavaa. Lisäksi koulumme oppilaat ovat yleisönä yleensä innostuneita ja sopivasti kriittisiä, ja vuorovaikutus heidän kanssaan on palkitsevaa.

Rohkaisemmekin kaikkia huoltajia mukaan ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi kertomaan eri tavoin omasta alastanne. Esityksen muodon ja keston voi valita itse: esittely voi olla esimerkiksi työpaja, lyhyt luento, muu esitys tai ständi. Sen voi pitää ryhmässä tai yksin. Koulun opettajat ovat myös käytettävissä apuna. Myös idearaakileita voi esittää, niin voimme yhdessä työstää niitä loppuun.

Toivottavasti löydätte aikaa ja kiinnostusta osallistua tämän päivän toteuttamiseen. Kaikenlaisista ideoista kannattaa olla yhteydessä kouluun, ensisijaisesti apulaisrehtoreihin.

Tätä viestiä ja kutsua saa ja on toivottavaakin jakaa kaikille, joita tapahtumaan osallistuminen kiinnostaa.

Yhteistyöterveisin

rehtori Kari Kivinen ja apulaisrehtorit Sari Aavikko, Anu Piipponen ja Pirjo Pippuri

-

Mikäli haluatte tulla tapahtumaan kertomaan omista kokemuksistanne ja valinnoistanne on siihen valittu 1h pituisia slotteja 9-13 välisenä aikana. Ilmoittautumiset ja lisätiedot minulta tai Pirjo Pippurilta (pirjo.pippuri@hrsk.fi).

Esityksen aihe tai tapa voi olla periaatteessa mitä vain, minkä koette auttavan opiskelijoita. Pitäkää siis mielessä lause ”Prêts pour le monde” kun työstätte performanssianne. Mikäli haluat jakaa oman näkemyksesi, pyytäisimme sinua lähettämään lyhyen otsikon ja briiffin esitellystä aiheesta.

 

Esitysten jälkeen kello 13-14 järjestetään koulun ruokalassa tilaisuus, mihin toivotaan mahdollisimman paljon koulun alumneja suunnittelemaan jatkoa tämän tapaiselle toiminnalle.

Hyvää syksyä toivottaen,

Robert Lang

+353 (0)83 482 7375

hrskalumnit@gmail.com / robertlangfi@gmail.com

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly